top of page
Logo Annet Eggink Mediation

Over mij als mediator

Mensen helpen er samen uit te komen en weer naar de toekomst te kijken. Dat is waar ik voor sta wanneer ik mensen help bij hun scheiding of een conflict. Gezamenlijk zoeken naar een oplossing die het beste past.

Mijn verhaal

Na mijn studie verandermanagement ben ik aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. In mijn werk, maar ook in mijn privé omgeving, zag ik regelmatig conflicten hoog oplopen. Vaak werden deze conflicten niet goed opgelost en bleef één van de partijen gefrustreerd achter. Ik heb zelf ervaren wat dit soort conflicten met je doet. De boosheid en het verdriet waar je mee blijft zitten. Hoe lastig het kan zijn om er samen uit te komen en weer naar de toekomst te kijken. Ik ben mediator geworden vanuit oprechte interesse in wat mensen drijft. Hierdoor kan ik mensen helpen bij het oplossen van conflicten en bij het regelen van hun scheiding. Ervoor zorgen dat hun relatie niet verslechtert en als het kan, zelfs verbetert. Door samen toe te werken naar een passende oplossing die werkt voor beiden, wordt het mogelijk weer naar de stip op de horizon te kijken.

 

Ik neem uitgebreid de tijd om jullie persoonlijke verhaal te horen en bespreek de gevoelige onderwerpen zodat onderling begrip ontstaat. Om alle wensen en behoeften boven tafel te krijgen, stel ik vragen en leg ik onderliggende pijnpunten bloot. Op basis van die wensen en behoeften werken we samen toe naar een oplossing die werkt voor nu én in de toekomst.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

Annet Eggink Mediation Echtscheiding

MfN-registermediator

Ik ben MfN-registermediator. Het MfN-register is het enige onafhankelijke en erkende kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Het belangrijkste doel van het MfN-register is de kwaliteit van mediations en van mediators te bevorderen en te waarborgen. Ik heb tevens de accreditatie tot familiemediator.

Daarnaast ben ik op vrijwillige basis werkzaam als buurtbemiddelaar voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

bottom of page