top of page
Logo Annet Eggink Mediation

Mediation Doorn

Samen tot een oplossing komen

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een mediator die je scheiding regelt van A tot Z? Dan ben bij je bij Annet Eggink Mediation aan het juiste adres. Alles wordt verzorgd, van het ouderschapsplan tot het indienen bij de rechtbank.

"

Scheidingsmediation Doorn

Mijn naam is Annet Eggink, ik ben mediator. Ik help mensen in de regio Doorn bij het regelen van hun scheiding. Mijn kantoor is gevestigd in Driebergen, vlak bij Doorn.

Verdriet, boosheid, stress, wantrouwen of onzekerheid. Dit zijn allemaal herkenbare gevoelens als je gaat scheiden. Ben je van plan te scheiden? Uit elkaar te gaan? En wil je goede afspraken maken? Ik help jullie om samen weer naar de toekomst te kijken en met elkaar tot goede oplossingen te komen. Oplossingen passend bij jullie beide, zodat jullie allebei weer verder kunnen. Neem contact op om de mogelijkheden van mediation te bespreken. Of maak direct een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Meer weten over mij, over scheidingsmediation of de tarieven?

RECENSIES

Wij hebben Annet leren kennen als een kundige en vriendelijke mediator die goed kan luisteren. We voelden ons veilig om alles op tafel te leggen en dat heeft ons geholpen bij het zoeken naar een goede oplossing. Ze kwam goed de afspraken na en zorgde voor een volledige afhandeling. Wij zijn opgelucht met de uitkomst.

Willem

Annet Eggink Mediation Mediator Doorn
bottom of page