top of page
Logo Annet Eggink Mediation

Mediation Zeist

Samen tot een oplossing komen

Verdriet, stress, wantrouwen, onzekerheid of boosheid. Dit zijn allemaal herkenbare gevoelens als je in een scheiding of conflictsituatie zit. Je wilt tot een oplossing komen die het beste bij jou past. Als scheidingsmediator help ik je hierbij.

"

Scheidingsmediation Zeist

Mijn naam is Annet Eggink, ik ben mediator. Ik help mensen in de regio Zeist bij het regelen van hun scheiding. Hierbij regel ik alles van A tot Z, van het ouderschapslan tot aan het indienen bij de rechtbank. Mijn kantoor is centraal gevestigd in Driebergen, vlak bij Zeist.

Ben je van plan te scheiden of je geregistreerd partnerschap te beëindigen? Wil je goede afspraken maken? Ik help jullie om samen weer naar de toekomst te kijken en met elkaar tot goede oplossingen te komen. Oplossingen passend bij jullie, zodat jullie allebei weer verder kunnen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Meer weten over mij, over scheidingsmediation of de tarieven?

RECENSIES

Wij hebben Annet leren kennen als een kundige en vriendelijke mediator die goed kan luisteren. We voelden ons veilig om alles op tafel te leggen en dat heeft ons geholpen bij het zoeken naar een goede oplossing. Ze kwam goed de afspraken na en zorgde voor een volledige afhandeling. Wij zijn opgelucht met de uitkomst.

Willem

Annet Eggink Mediation Mediator Zeist
bottom of page