top of page
Logo Annet Eggink Mediation

Mediation Utrechtse Heuvelrug

Samen tot een oplossing komen

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een mediator in de regio Utrechtse Heuvelrug die je scheiding regelt van A tot Z? Dan ben bij je bij Annet Eggink Mediation aan het juiste adres. Alles wordt verzorgd, van het ouderschapsplan tot het rechtbanktraject.

"

Scheidingsmediation Utrechtse Heuvelrug

Mijn naam is Annet Eggink, ik ben mediator. Ik help mensen in de regio Utrechtse Heuvelrug bij het regelen van hun echtscheiding. Mijn kantoor is centraal gevestigd in Driebergen.

Ben je van plan te scheiden? Je geregistreerd partnerschap te beëindigen? Of je samenleving te beëindigen? En wil je goede afspraken maken? Ik help jullie om samen weer naar de toekomst te kijken en met elkaar tot goede oplossingen te komen. Oplossingen passend bij jullie, zodat jullie allebei weer verder kunnen. Neem contact op om de mogelijkheden van mediation te bespreken. Of maak direct een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Meer weten over mij, over echtscheidingmediation of de tarieven?

RECENSIES

Wij hebben Annet leren kennen als een kundige en vriendelijke mediator die goed kan luisteren. We voelden ons veilig om alles op tafel te leggen en dat heeft ons geholpen bij het zoeken naar een goede oplossing. Ze kwam goed de afspraken na en zorgde voor een volledige afhandeling. Wij zijn opgelucht met de uitkomst.

Willem

Annet Eggink Mediation Mediator Utrechtse Heuvelrug
bottom of page