top of page
Logo Annet Eggink Mediation

Mediation Houten

Samen tot een oplossing komen

Verdriet, stress, wantrouwen, onzekerheid of boosheid. Dit zijn allemaal herkenbare gevoelens als je gaat scheiden. Je wilt een oplossing die het beste bij jou past. Een oplossing die aansluit bij jouw behoeften. Als scheidingsmediator help ik je hierbij.

"

Scheidingsmediation Houten

Mijn naam is Annet Eggink, ik ben mediator. Ik help mensen in de regio Houten bij het regelen van hun echtscheiding. Van het ouderschapsplan tot aan het rechtbanktraject, als mediator regel ik alles van A tot Z. Mijn kantoor is centraal gelegen in Driebergen, niet ver van Houten vandaan.

Ben je van plan te scheiden? Of je geregistreerd partnerschap te beëindigen? Of gaan jullie als samenlevers uit elkaar? Wil je goede afspraken maken? Ik help jullie om samen weer naar de toekomst te kijken en met elkaar tot goede oplossingen te komen. Oplossingen passend bij jullie, zodat jullie allebei weer verder kunnen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak direct een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Meer weten over mij, over scheidingsmediation of de tarieven?

RECENSIES

Wij hebben Annet leren kennen als een kundige en vriendelijke mediator die goed kan luisteren. We voelden ons veilig om alles op tafel te leggen en dat heeft ons geholpen bij het zoeken naar een goede oplossing. Ze kwam goed de afspraken na en zorgde voor een volledige afhandeling. Wij zijn opgelucht met de uitkomst.

Willem

Annet Eggink Mediation Mediator Houten
bottom of page